Kommende arrangementer

Orgelstudietur til Sachsen
I perioden 23. – 27. september 2019 arrangerer Det Danske Orgelselskab studietur til historiske orgler i Sachsen, nærmere betegnet til Leipzig og Dresden med omegn. Turen foregår i luksusbus med afgang fra Kolding Banegård og byder på besøg ved det berømte Hildebrandt-orgel i Sankt Wenzels Kirke i Naumburg foruden en række af de betydelige orgler i området, bl.a. Frauenkirche, Katholishe Hokirche, begge Dresden samt Thomaskirche og den genopbyggede Universitätskirche i Leipzig. En af dagene er henlagt til Bautzen med et besøg hos Orgelbau Eule og byens domkirke.
Turen arrangeres i samarbejde med to rejsevante og erfarne personer på området, nemlig organisterne Søren Rasmussen, Frederikshavn og Christian Kampmann Larsen, Næstved.
I det omfang der er plads, er også ikke-medlemmer af Orgelselskabet velkomne. Nærmere detaljer med pris og tilmelding følger.

Bliv medlem!

Ønsker du at deltage i Orgelselskabets aktiviteter, og modtage foreningens medlemsblad, kan du læse mere om hvordan du bliver medlem på medlemssiden.

Det Danske Orgelselskab

orglet@orgelselskabet.org